فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

بیننده گرامی سلام.به وب ما خوش آمدید
به صفحه دانلود فایل(فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی)خوش آمدید برای دانلود به ادامه مطلب بروید.شما پس از پرداخت هزینه ای ناچیز فایل{فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی}را دانلود خواهید کرد

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

دانلود مقاله فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

دانلود فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

تجهیزات برودتی انجماد مواد غذایی تکنولوژی برودتی فن آوری های کرایوژنیک فن آوری های بدیع انجماد برودتی فنآوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 35 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 13

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

 
چکیده 
 فن آوری های بدیع انجماد برودتی می توانند برای تولید محصولات غذایی منجمد با کیفیت بالا به کار بروند. یک بررسی اخیر از امتیازنامه های صدوریافته در سراسر جهان نشان داد که تنها 2/1% از کل امتیازنامه های واگذار شده برای کاربرد روشهای برودتی در 11 سال گذشته در مورد

ادامه مطلب